top of page
thumbnail_outi.jpeg

johdatus kundaliinijoogaan

Kundaliinijoogaa kutsutaan usein tietoisuuden joogaksi.

Tunti koostuu vaihtelevista liikesarjoista (kriya), mantroista, hengitysharjoituksista sekä erilaisista meditaatiosta.

 

Tunti on välillä temmoltaan rauhallisempi ja välillä taas dynaamisempi.

Kundaliinijooga koetaan kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa hoitavaksi ja voimistavaksi harjoitukseksi.

 

Harjoitus sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Kundaliinijooga on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi joogan muoto, mutta yhä useammat harrastajat ovat löytäneet lajin pariin. Lämpimästi tervetuloa kundaliinijoogatunnille syventämään itsetuntemustasi, tasapainottamaan mieltä ja vahvistamaan hermostoa!

Lisätietoa: https://kundaliinijoogayhdistys.fi

 

Neljän työpajan aikana pääset sukeltamaan kundaliinijoogaan teemojen kautta. Jokainen työpaja kestää kaksi tuntia ja sisältää n. puolen tunnin luennon ja sen jälkeen 90-minuuttisen teemaan liittyvän joogaharjoituksen.

TULOSSA, AJANKOHTA JULKAISTAAN MYÖHEMMIN!

 

Opettajana toimii Outi Borg :

 

Olen pian kansainvälisestä kundaliinijoogaohjaajakoulutuksesta valmistuva joogaohjaaja (KRI).

 

Sain ensikosketuksen joogaan jo opiskeluaikoina ja varsinkin lasten synnyttyä olen joogannut säännöllisesti. Sekä joogan rauhallisemmat että dynaamisemmat muodot toivat ihanan rauhan ja

samalla voimaa arkeen. Tutustuttuani muutama vuosi sitten kundaliinijoogaan opettajani Kehto Koulun Emilia Vasko-Kujalan johdolla oli se kuitenkin rakkautta lajiin ensi silmäyksellä, jos näin voi sanoa! Ajattelen kundaliinijoogan harjoituksia työkalupakkina, josta voi löytää työvälineitä arjen haasteiden kanssa jaksamiseen, oman mielen hallintaan ja kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin löytämiseen.

Työskentelen hektisessä myyntityössä ja pyöritän nelihenkisen perheen arkea. Tiedän kokemuksesta, kuinka tärkeää oman hyvinvoinnin ylläpitäminen on – ja toisaalta kuinka haastavaa voi oman ajan löytyminen olla.

 

Siksi lempeä ja hyväksyvä asenne omaa itseä kohtaan on mielestäni hyvä ohjenuora ja tuon sitä opetuksessani esille

- olet arvokas ja sinä riität.

bottom of page