top of page

OHJAAJAT

Ohjaajillamme on laaja kirjo huippuosaamista ja meillä kaikilla on iso into ja halu antaa sinulle onnistumisen elämyksiä, uusia ideoita ja oivalluksia. Haluamme auttaa sinua tulemaan taitavammaksi, vahvemmaksi, liikkuvammaksi liikkujaksi.

 

Ihan niin kuin jokainen liikkuja on omanlaisensa, myös jokaisella liikuttajalla on oma käsialansa. Kun ohjaaja tekee työtään sydämestä ja intohimosta sillä omalla käsialallaan, lopputulos palkitsee runsaasti sekä ohjaajan että ohjattavan.

MIMMI KOUKKARI

Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se miten liikut, syöt ja nukut, vaikuttaa yhtälailla mieleesi kuin kehoosikin.

Meillä on käytössämme keinoja, joilla voimme edistää hyvinvointiamme, vaikka aina ei siltä tuntuisikaan. Näitä keinoja haluan oppia, tutkia ja jakaa.

Haluan opettamisessani olla läsnä sinulle ja ottaa sinut huomioon kokonaisuutena – teen töitä ihminen, en metodi edellä.

Jokainen keho on omanlaisensa, ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa hoitaa ja pitää siitä huolta. Mutta kun sitoudut itsesi kehittämiseen ja antaudut liikkeen ilolle, huomaat että hereillä olevassa kehossa asuu virkeä mieli.

 

”Do not kill the instinct of the body for the glory of the pose. Don’t treat your body like a stranger, but adopt a friendly approach towards it. Watch it, listen to it, observe its needs, its requests, and even have fun. To be sensitive is to be alive.” – Vanda Scaravelli

Koulutus:

Somatic Pilates -, laite-Pilates – ja Stretching-ohjaaja (Jarmo Ahonen, Mitsi Pippa)

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala, Emma Slow)

Mindful Restorative Yoga -ohjaaja (Elise Ostbo Jansen)

Movement-ohjaaja (Jarno Härkönen)

Footbic -ohjaaja (Ahto Kärnä)

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja (Trainer4You, Tuomo Kilpeläinen)

Muita lyhyempiä koulutuksia mm. Jukka Rajalan, Brett Millerin, Jennifer Staceyn, Amy Havensin, Jari-Pekka Keurulaisen johdolla

thumbnail_1F909428-467C-4BC0-9B17-D1762DBDB4BD_1_105_c.jpeg

KATJA WICKSTRÖM

Uskon vahvasti, että jokaiselle löytyy mieluisa tapa harrastaa liikuntaa. Haluan motivoida ja rohkaista sinua kokeilemaan uusia tapoja liikkua.

 

Kun tunnilla on rento ja kannustava tunnelma, on helpompi astua pois tallatuilta poluilta ja löytää jotain ihan uutta.

 

Painotan tunneillani lihasten aktiivista käyttöä, hyvää linjausta ja sopivaa intensiteettiä harjoituksen aikana.

 

Harjoittelu ei saa olla liian vakavaa. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ohjaaja, jolta uskaltaa kysyä jos jokin asia askarruttaa.

 

Koulutus:

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala)

Maty Ezraty Teacher Training

Purna-jooga opettajakoulutus RYT-200

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja

Lisensoitu Personal Trainer (PTAkatemia)

Grounding Yin -ohjaaja (Seasonal Balance/Minna Andersson)

Liikkuvuusohjaaja (Jarno Härkönen)

Sports Nutrition Specialist (NHA Nordic Health Academy)

RIKU SAASTAMOINEN

Sanovat minua empaattiseksi, helposti lähestyttäväksi ja huumorintajuiseksi – rakastan elämää ja humallun ihmisistä!

Olen 51-vuotias valmentaja Helsingistä. Itselläni on henkilöhistoriassani tehty valtava elämäntapamuutos, mistä sain kipinän opastaa ja auttaa myös muita hyvinvoinnin alueella. Vaihdoin pikkutakin verkkareihin 2010 ja siirsin arkeni liike-elämästä liikunnan maailmaan.

 

Olen koulutukseltani Personal Trainer (Trainer4U), stressinhallinta-valmentaja sekä Mind Coach (Mentoritiimi). Koulutan sisäpyöräilyohjaajia ja saatat pyöräillä minua vastaan virtuaalisilla pyöräilytunneilla verkossa ja kuntosaleilla. Minulla on myös laaja ohjauskokemus lattiatunneista – tosin tanssia en osaa (ainakaan vielä).

Oman ohjaamiseni ja valmentamiseni keskiössä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, energisempi arki ja parempi elämänlaatu.

Tervetuloa tunnilleni, noustaan yhdessä arjen yläpuolelle!

Liikunta on tärkeä ja olennainen osa hyvinvointia, mutta siihen kuuluu myös koko muu elämä – siitä riittää aina juteltavaa ja ihmeteltävää!

Asiakkaan suusta: ”Rikun tapa nähdä ihmisen hyvinvointi kokonaisuutena eikä yksittäisinä treenikertoina on saanut entisen sohvaperunan aidosti innostumaan liikunnasta”.

riku.jpg
511c76bd1224f1b9d9b8e65bc9359827.png

Camilla Rajalin

Aloitin tanssiopiskeluni Ruotsissa Svenska Balettskolanissa,

ja suoritin opintoni loppuun Suomen Kansallisoopperan Balettikoulussa, josta valmistuin tanssijaksi.

Tanssiurani olen tehnyt Suomen Kansallisbaletissa.

 

Nyt haluan välittää vuorostani tanssin iloa eteenpäin opettamalla. Tanssi on mitä mainioin harrastus, joka kehittää mm. kehonhallintaa ja -tuntemusta. Tanssi voi myös tuoda arjen keskelle oman kohokohdan tai hengähdyshetken, jossa voi antaa musiikin ja liikkeen viedä. Haluan rohkaista kaikkia kokeilemaan, ja päästä kokemaan tanssissaan edistymistä ja oivalluksia.

 

Olen myös koulutettu lasten joogaohjaaja.

bottom of page