OHJAAJAT

Ohjaajillamme on laaja kirjo huippuosaamista ja meillä kaikilla on iso into ja halu antaa sinulle onnistumisen elämyksiä, uusia ideoita ja oivalluksia. Haluamme auttaa sinua tulemaan taitavammaksi, vahvemmaksi, liikkuvammaksi liikkujaksi.

 

Ihan niin kuin jokainen liikkuja on omanlaisensa, myös jokaisella liikuttajalla on oma käsialansa. Kun ohjaaja tekee työtään sydämestä ja intohimosta sillä omalla käsialallaan, lopputulos palkitsee runsaasti sekä ohjaajan että ohjattavan.

MIMMI KOUKKARI

Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se miten liikut, syöt ja nukut, vaikuttaa yhtälailla mieleesi kuin kehoosikin.

Meillä on käytössämme keinoja, joilla voimme edistää hyvinvointiamme, vaikka aina ei siltä tuntuisikaan. Näitä keinoja haluan oppia, tutkia ja jakaa.

Haluan opettamisessani olla läsnä sinulle ja ottaa sinut huomioon kokonaisuutena – teen töitä ihminen, en metodi edellä.

Jokainen keho on omanlaisensa, ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa hoitaa ja pitää siitä huolta. Mutta kun sitoudut itsesi kehittämiseen ja antaudut liikkeen ilolle, huomaat että hereillä olevassa kehossa asuu virkeä mieli.

 

”Do not kill the instinct of the body for the glory of the pose. Don’t treat your body like a stranger, but adopt a friendly approach towards it. Watch it, listen to it, observe its needs, its requests, and even have fun. To be sensitive is to be alive.” – Vanda Scaravelli

Koulutus:

Somatic Pilates -, laite-Pilates – ja Stretching-ohjaaja (Jarmo Ahonen, Mitsi Pippa)

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala, Emma Slow)

Mindful Restorative Yoga -ohjaaja (Elise Ostbo Jansen)

Movement-ohjaaja (Jarno Härkönen)

Footbic -ohjaaja (Ahto Kärnä)

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja (Trainer4You, Tuomo Kilpeläinen)

Muita lyhyempiä koulutuksia mm. Jukka Rajalan, Brett Millerin, Jennifer Staceyn, Amy Havensin, Jari-Pekka Keurulaisen johdolla

thumbnail_4628D999-C2A7-441B-AF8D-B9B477511D59_1_105_c.jpeg

JARNO HÄRKÖNEN

Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019).

 

Hän on toiminut kouluttajana personal trainereille 8 vuoden ajan, sekä järjestänyt lukuisia kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun ohjaajakoulutuksia. Häntä on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016, 2017 ja 2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista.

 

Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, Opiskelijoiden SM-1 1997 ja "comeback" kilpailuihin SM-3 2017. Ohjaajakokemusta löytyy jo 30 vuoden ajalta.

 

Yoga & Movement Centerin perustaja toimii nykypäivänä osana Lääkärikeskus Aavan hyvinvointitiimiä ja valmentaa niin yksilöitä, pienryhmiä ja yrityksiäkin voimaan paremmin.

 

"Vaikka treenataan vakavasti, niin ei treenata vakavissaan! Ja huonot vitsit kuuluu aina treenin hintaan."

SAMI OBELE

Olen koulutukseltani valmentaja (Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto) ja lisensoitu Personal Trainer (Trainer Lab).

 

Monipuolinen liikunta on ollut intohimoni ja osa elämääni jo nuoresta asti. Voimaharjoittelu tuli mukaan teini-iässä ja on kulkenut mukana siitä saakka muiden harrastusten rinnalla.

 

Vuosien varrella kasvoi ajatus työstä, jossa voisin auttaa ihmisiä liikkumaan ja voimaan paremmin. Niinpä päätin tehdä harrastuksestani työn ja kouluttauduin liikunta-alalle.

 

Olen toiminut päätoimisesti liikunta-alalla nyt jo yli kymmenen vuotta yksilö- ja ryhmävalmennusten parissa ja olen erikoistunut voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin minimaalisilla välineillä.

 

Lisäksi olen mukana IKSA-organisaatiossa kouluttamassa uusia kahvakuulaohjaajia Suomeen.

 

Valmentamisen ja kouluttamisen ohella päivitän jatkuvasti myös omaa osaamistani liikkumiseen, ravintoon ja hyvinvointiin liittyen.

 

Oppia olen hakenut mm. Precision Nutritionin Ravintovalmentaja -koulutuksesta, Ido Portalin koulutuksista, Jukka Rajalan Movement Coach -koulutusohjelmasta, SPNL:n Painonnoston ohjaajakoulutuksesta, Lee Saxbyn Vivo Barefoot Running Coach koulutuksesta ja monista muista.

 

Parhaillaan työn alla on Terveystieteiden opinnon Jyväskylän Avoimessa yliopistossa.

thumbnail_1F909428-467C-4BC0-9B17-D1762DBDB4BD_1_105_c.jpeg

KATJA WICKSTRÖM

Uskon vahvasti, että jokaiselle löytyy mieluisa tapa harrastaa liikuntaa. Haluan motivoida ja rohkaista sinua kokeilemaan uusia tapoja liikkua.

 

Kun tunnilla on rento ja kannustava tunnelma, on helpompi astua pois tallatuilta poluilta ja löytää jotain ihan uutta.

 

Painotan tunneillani lihasten aktiivista käyttöä, hyvää linjausta ja sopivaa intensiteettiä harjoituksen aikana.

 

Harjoittelu ei saa olla liian vakavaa. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ohjaaja, jolta uskaltaa kysyä jos jokin asia askarruttaa.

 

Koulutus:

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala)

Maty Ezraty Teacher Training

Purna-jooga opettajakoulutus RYT-200

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja

Lisensoitu Personal Trainer (PTAkatemia)

Grounding Yin -ohjaaja (Seasonal Balance/Minna Andersson)

Liikkuvuusohjaaja (Jarno Härkönen)