OHJAAJAT

Ohjaajillamme on laaja kirjo huippuosaamista ja meillä kaikilla on iso into ja halu antaa sinulle onnistumisen elämyksiä, uusia ideoita ja oivalluksia. Haluamme auttaa sinua tulemaan taitavammaksi, vahvemmaksi, liikkuvammaksi liikkujaksi.

 

Ihan niin kuin jokainen liikkuja on omanlaisensa, myös jokaisella liikuttajalla on oma käsialansa. Kun ohjaaja tekee työtään sydämestä ja intohimosta sillä omalla käsialallaan, lopputulos palkitsee runsaasti sekä ohjaajan että ohjattavan.

MIMMI KOUKKARI

Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se miten liikut, syöt ja nukut, vaikuttaa yhtälailla mieleesi kuin kehoosikin.

Meillä on käytössämme keinoja, joilla voimme edistää hyvinvointiamme, vaikka aina ei siltä tuntuisikaan. Näitä keinoja haluan oppia, tutkia ja jakaa.

Haluan opettamisessani olla läsnä sinulle ja ottaa sinut huomioon kokonaisuutena – teen töitä ihminen, en metodi edellä.

Jokainen keho on omanlaisensa, ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa hoitaa ja pitää siitä huolta. Mutta kun sitoudut itsesi kehittämiseen ja antaudut liikkeen ilolle, huomaat että hereillä olevassa kehossa asuu virkeä mieli.

 

”Do not kill the instinct of the body for the glory of the pose. Don’t treat your body like a stranger, but adopt a friendly approach towards it. Watch it, listen to it, observe its needs, its requests, and even have fun. To be sensitive is to be alive.” – Vanda Scaravelli

Koulutus:

Somatic Pilates -, laite-Pilates – ja Stretching-ohjaaja (Jarmo Ahonen, Mitsi Pippa)

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala, Emma Slow)

Mindful Restorative Yoga -ohjaaja (Elise Ostbo Jansen)

Movement-ohjaaja (Jarno Härkönen)

Footbic -ohjaaja (Ahto Kärnä)

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja (Trainer4You, Tuomo Kilpeläinen)

Muita lyhyempiä koulutuksia mm. Jukka Rajalan, Brett Millerin, Jennifer Staceyn, Amy Havensin, Jari-Pekka Keurulaisen johdolla

thumbnail_4628D999-C2A7-441B-AF8D-B9B477511D59_1_105_c.jpeg

JARNO HÄRKÖNEN

Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019).

 

Hän on toiminut kouluttajana personal trainereille 8 vuoden ajan, sekä järjestänyt lukuisia kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun ohjaajakoulutuksia. Häntä on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016, 2017 ja 2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista.

 

Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, Opiskelijoiden SM-1 1997 ja "comeback" kilpailuihin SM-3 2017. Ohjaajakokemusta löytyy jo 30 vuoden ajalta.

 

Yoga & Movement Centerin perustaja toimii nykypäivänä osana Lääkärikeskus Aavan hyvinvointitiimiä ja valmentaa niin yksilöitä, pienryhmiä ja yrityksiäkin voimaan paremmin.

 

"Vaikka treenataan vakavasti, niin ei treenata vakavissaan! Ja huonot vitsit kuuluu aina treenin hintaan."

SAMI OBELE

Olen koulutukseltani valmentaja (Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto) ja lisensoitu Personal Trainer (Trainer Lab).

 

Monipuolinen liikunta on ollut intohimoni ja osa elämääni jo nuoresta asti. Voimaharjoittelu tuli mukaan teini-iässä ja on kulkenut mukana siitä saakka muiden harrastusten rinnalla.

 

Vuosien varrella kasvoi ajatus työstä, jossa voisin auttaa ihmisiä liikkumaan ja voimaan paremmin. Niinpä päätin tehdä harrastuksestani työn ja kouluttauduin liikunta-alalle.

 

Olen toiminut päätoimisesti liikunta-alalla nyt jo yli kymmenen vuotta yksilö- ja ryhmävalmennusten parissa ja olen erikoistunut voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin minimaalisilla välineillä.

 

Lisäksi olen mukana IKSA-organisaatiossa kouluttamassa uusia kahvakuulaohjaajia Suomeen.

 

Valmentamisen ja kouluttamisen ohella päivitän jatkuvasti myös omaa osaamistani liikkumiseen, ravintoon ja hyvinvointiin liittyen.

 

Oppia olen hakenut mm. Precision Nutritionin Ravintovalmentaja -koulutuksesta, Ido Portalin koulutuksista, Jukka Rajalan Movement Coach -koulutusohjelmasta, SPNL:n Painonnoston ohjaajakoulutuksesta, Lee Saxbyn Vivo Barefoot Running Coach koulutuksesta ja monista muista.

 

Parhaillaan työn alla on Terveystieteiden opinnon

Jyväskylän Avoimessa yliopistossa.

thumbnail_1F909428-467C-4BC0-9B17-D1762DBDB4BD_1_105_c.jpeg

KATJA WICKSTRÖM

Uskon vahvasti, että jokaiselle löytyy mieluisa tapa harrastaa liikuntaa. Haluan motivoida ja rohkaista sinua kokeilemaan uusia tapoja liikkua.

 

Kun tunnilla on rento ja kannustava tunnelma, on helpompi astua pois tallatuilta poluilta ja löytää jotain ihan uutta.

 

Painotan tunneillani lihasten aktiivista käyttöä, hyvää linjausta ja sopivaa intensiteettiä harjoituksen aikana.

 

Harjoittelu ei saa olla liian vakavaa. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ohjaaja, jolta uskaltaa kysyä jos jokin asia askarruttaa.

 

Koulutus:

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala)

Maty Ezraty Teacher Training

Purna-jooga opettajakoulutus RYT-200

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja

Lisensoitu Personal Trainer (PTAkatemia)

Grounding Yin -ohjaaja (Seasonal Balance/Minna Andersson)

Liikkuvuusohjaaja (Jarno Härkönen)

eija tervonen

Olen somaattinen liikekouluttaja (Essential Somatics® Movement Teacher), joogan- ja spiraalistabilaationopettaja ja

akateemiselta koulutukseltani kielenkääntäjä (FM).

Aloitin joogan silloisen työpaikkani astangajoogaryhmässä vuonna 1997, ja olen opettanut joogaa vuodesta 2000.

 

Opetin aluksi astangajoogaa päivätyöni ohessa, mutta olen sittemmin kulkenut joogan monihaaraista polkua eri opettajien johdolla, suorittanut eri jooganopettajakoulutuksia, toiminut jooganopettajia kouluttavassa kansainvälisessä organisaatiossa kurssivastaavana ja koulutettavien yksilöohjaajana, järjestänyt kansainvälisten jooganopettajien vierailuja Suomeen ja ollut perustamassa joogaretriittikeskusta Espanjaan.

 

Opetustyylini on huolellinen ja yksilöllinen.

Siinä korostuu ihmisen kokonaisvaltaisen kehotuntemuksen kehittäminen,

kehon ja mielen välisen yhteyden oivaltaminen, hengityksen, liikkeen ja painovoiman kiinteä yhteys, lihaskunnon vahvistaminen ja nivelten liikelaajuuksien huoltaminen.

Opetan erityisen mielelläni yksityistunteja ja pienryhmiä.

 

Kielenkääntäjänä olen suomentanut ja toimittanut joogakirjoja Otavalle ja WSOY:lle ja ollut mukana Suomen joogalehti Anandan toimitustyössä kielentarkistajana 2008–2011.

thumbnail_image.jpeg
thumbnail_Jori.png

jori kota-aho

Hola! Olen televisiostakin tuttu PT Jori ja asun Mäntsälässä perheeni kanssa johon kuuluu rakas vaimoni ja meidän kaksi ihanaa lastamme.

Vapaa-aikana nautimme tehdä kaikenlaista yhdessä perheenä.

 

Kutsumukseni: Aloitin valmentamisen 17-vuotiaana. Olen unelma-ammatissani, sillä saan auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän oman potentiaalinsa. Omina vahvuuksinani ovat monipuolinen kehon liikuttaminen (etenkin kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuuden kehittäminen), ohjelmointi, alipalautumistilan hoitaminen sekä vegaaniruokavalion koostaminen.

 

Oma urheilutaustani, monipuolinen käytännön kokemukseni sekä intohimoni jatkuvaan kouluttautumiseen varmistavat tasokkaan valmennuksen. Valmennuksessani korostuvat monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja hyvät tekniikat, mitkä takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.

outi borg

Olen pian kansainvälisestä

kundaliinijoogaohjaajakoulutuksesta valmistuva joogaohjaaja (KRI).

 

Sain ensikosketuksen joogaan jo opiskeluaikoina ja varsinkin lasten synnyttyä olen joogannut säännöllisesti. Sekä joogan rauhallisemmat että dynaamisemmat muodot toivat ihanan rauhan ja

samalla voimaa arkeen. Tutustuttuani muutama vuosi sitten kundaliinijoogaan opettajani Kehto Koulun Emilia Vasko-Kujalan johdolla oli se kuitenkin rakkautta lajiin ensi silmäyksellä, jos näin voi sanoa! Ajattelen kundaliinijoogan harjoituksia työkalupakkina, josta voi löytää työvälineitä arjen haasteiden kanssa jaksamiseen, oman mielen hallintaan ja kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin löytämiseen.

Työskentelen hektisessä myyntityössä ja pyöritän nelihenkisen perheen arkea. Tiedän kokemuksesta, kuinka tärkeää oman hyvinvoinnin ylläpitäminen on – ja toisaalta kuinka haastavaa voi oman ajan löytyminen olla.

 

Siksi lempeä ja hyväksyvä asenne omaa itseä kohtaan on mielestäni hyvä ohjenuora ja tuon sitä opetuksessani esille - olet arvokas ja sinä riität.

thumbnail_outi_6 (1).jpeg
thumbnail_unnamed-3_edited.jpg

Johannes Puranen

Olen koulutukseltani Liikunnanohjaaja (AMK) ja opiskelen Jyväskylän Yliopistossa Terveystieteiden maisteriksi (fysioterapia).

 

Minulla on pitkä urheilu- ja kilpakokemus sekä thai- että potkunyrkkeilyssä. Lajien valmennukset aloitin 2013 ja olen saanut valmentaa kaiken ikäisiä ja taustaltaan monenlaisia ihmisiä. Teen parhaillaan töitä nuorten parissa – pyrimme projektissa ehkäisemään liikunnan keinoin koronapandemian aiheuttamaa nuorten syrjäytymistä ja auttamaan heitä löytämään paikkansa yhteiskunnassa ja yhteisössä.

 

Haluan valmennuksissa painottaa liikunnan ilon löytämistä ja sen vaikutuksia mielen hyvinvointiin. Tule kokeilemaan kuinka voimaannuttavaa on lyödä ja potkia päivän stressit potkutyynyihin turvallisessa seurassa!

 

Valmentajana pyrin olemaan helposti lähestyttävä

ja huonoa läppää heittävä!

Kamppailulajeista meriitteinä mm.

Thainyrkkeily SM2 2017

Thainyrkkeily u18 MM-edustus 2016

Thainyrkkeily Baltic Open 1. sija 2015

Potkunyrkkeily u18 SM1 2015

Koulutukset

· Liikunnanohjaaja (AMK)

· Terveystieteiden Maisteri (fysioterapia) meneillään

· Kamppailulajien Valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK 1)

Camilla Rajalin

Aloitin tanssiopiskeluni Ruotsissa Svenska Balettskolanissa,

ja suoritin opintoni loppuun Suomen Kansallisoopperan Balettikoulussa, josta valmistuin tanssijaksi.

Tanssiurani olen tehnyt Suomen Kansallisbaletissa.

 

Nyt haluan välittää vuorostani tanssin iloa eteenpäin opettamalla. Tanssi on mitä mainioin harrastus, joka kehittää mm. kehonhallintaa ja -tuntemusta. Tanssi voi myös tuoda arjen keskelle oman kohokohdan tai hengähdyshetken, jossa voi antaa musiikin ja liikkeen viedä. Haluan rohkaista kaikkia kokeilemaan, ja päästä kokemaan tanssissaan edistymistä ja oivalluksia.

 

Olen myös koulutettu lasten joogaohjaaja.

511c76bd1224f1b9d9b8e65bc9359827.png