top of page

UUDELLE ASIAKKAALLE

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan iloiseen joukkoomme!

Alla tietoa ja ohjeita, joilla pääset alkuun.

 

1. Rekisteröidy asiakkaaksi ajanvarausjärjestelmässämme ja luo itsellesi käyttäjätili klikkaamalla ”Luo tili”. Tämän tilin kautta voit varata paikan tunnille ja ostaa harjoittelukortin. Hinnaston löydät täältä

Voit rekisteröityä myös Facebook -tunnuksillasi.

 

Asiakastilisi kautta näet aina omat varauksesi ja harjoittelukorttisi tilanteen. Varmista, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla – saat ilmoituksen esim. varauksestasi tai mahdollisesta tunnin peruuntumisesta sekä tekstiviestitse että sähköpostitse.

 

Jos haluat meiltä sähköpostiviestejä esim. tarjouksista, tulevista kursseista tai tapahtumista, valitse asetuksissa myös tämä vaihtoehto aktiiviseksi.

2. Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu, saat ilmoituksen tekstarilla ja sähköpostilla. Sen jälkeen voit joko ottaa jonopaikan vastaan tai hylätä sen.

3. Jos haluat ostaa harjoittelukortin tai maksaa yksittäisen tunnin, klikkaa ”Prepaid-kortit”. Valikosta löydät hinnaston mukaiset vaihtoehdot. Kortti siirtyy maksun jälkeen automaattisesti asiakasprofiiliisi.

4. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi haluamallesi tunnille. Näin varmistat, että mahdut mukaan liikkumaan! Tuntien osallistujamäärä on rajattu. Näin varmistamme, että kaikilla on tilaa liikkua ja että ohjaaja voi antaa henkilökohtaista ohjausta kaikille sitä kaipaaville.

5. Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi varausjärjestelmän kautta mahdollisimman pian, jotta joku muu halukas saa paikan treeneistä. Iltatuntien (klo 15-20 alkavat) peruutus viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua, päivätuntien peruutus edellisenä iltana klo 21 mennessä. Kurssien ja workshopien peruutukset minimissään vuorokautta ennen H-hetkeä.

Perumattomasta varauksesta veloitamme kerta- tai kurssimaksun hinnan tai käyntikerran harjoituskortilta. Emme ota vastaan peruutuksia puhelimitse, sähköpostitse tai somen kautta.

6. Voit toki ostaa harjoittelukortin myös paikan päällä. Avaamme ovet yleensä 15-30 minuuttia ennen illan ensimmäisen tunnin alkua. Muista aukioloajoista ilmoitamme Facebookissa ja Instassa.

7. Joillakin tunneilla tarvitaan jooga/Pilates -mattoa. Suosittelemme, että käytät omaa mattoa. Jos sinulla ei sellaista ole, voit lainata maton salilta. Puhdistathan aina salin matot ja välineet käytön jälkeen – puhdistusaineita ja liinoja löytyy!

8. Jos jokin uksituttaa, ota yhteyttä: 040 7032727 tai moi@liikkumatila.fi

Olemme puhelimen ja sähköpostin päässä parhaiten arkisin klo 10-15.

bottom of page