TUNTIKUVAUKSET

Kaikilla pienryhmätunneillamme tähtäimenä on toimiva ja elävä keho, lisääntynyt voima ja liikkuvuus sekä liikkumisen ja uuden oppimisen ilo. Vain painopiste ja näkökulma vaihtelevat tuntityypistä riippuen. Parhaan tuloksen saat, kun miksaat säännöllisen rohkeasti kaikkia.

We’ve Got Your Back

Hartiat kiristää, päätä särkee, ajatus ei kulje. Alaselkä juilii, tuntuu kömpelöltä ja raskaalta. You feel?

 

Selän toiminnallisuus vaikuttaa kaikkeen liikkumiseesi ja kokonaisfiilikseesi. Kun selkäsi elää ja voi hyvin, kaikki tuntuu kevyemmältä.

toimiva selkä

Toimiva selkä -tunnilla liikuttelemme rankaa joka suuntaan, vahvistamme, vapautamme, liu’utamme ja joustatamme selkään liittyviä lihaksia, faskiaa ja niveliä. Lopputulemana on yleensä pidentynyt, elämää suriseva ja vakaa olemus. Koklaa vaikka.

May The Strength Be With You

Voima ei välttämättä tarkoita massiivisia muskeleita. Parhaimmillaan se on kykyä tuottaa liikettä mahdollisimman isossa nivelen liikelaajuudessa. 

Kun voima ja liikkuvuus heittävät yläfemman, olet suorituskykyinen niin arjessa kuin kisassakin. Ja pääset punnertamaan itsesi ylös syvästäkin kuopasta, jos sellaiseen satut putoamaan.

VOIMA

Voima-tunnilla vahvistamme lihaksia pääasiassa oman kehon painolla. Jokaiselle löytyy liikkeistä sopiva variaatio ja näin opit myös tuntemaan kroppaasi ja käyttämään sitä entistä taitavammin.

Rest

and

Renew

Vastalääke stressille on rentoutuminen, syvä lepo tilassa, jossa ei ole kiirettä tai suorittamista. Tila, jossa ei tarvitse tehdä mitään tai olla mitään. Voi vaan olla.

 

Hermostolla on mahdollisuus rauhoittua, kehon palautuminen ja uudistuminen

voi alkaa, jatkuva kiireen surina

päässä hiljenee.

rentouttava jooga

Rentouttava jooga -tunnilla tavoitellaan lempeää avautumisen, periksiantamisen ja asettumisen olotilaa. Aloitamme lempeällä liikkeellä, joka vähitellen sulaa pitkiin, rauhoittaviin asanoihin.

 

Kun kehosi oppii ohjattuna rauhoittumaan, voit ottaa tunnilla oppimasi työkalut käyttöön milloin vaan - vaikka kesken työpäivän – kun tarvitset kirkkaan mielen ja rauhallisen kehon.

GO

WITH THE

FLOW

Kaipaatko dynaamista koko kehon energiaa, voimaa ja liikkuvuutta

lisäävää harjoitusta?

Jossa annat liikkeen viedä ja päästät arjen aatokset haihtumaan hetkeksi taivaan tuuliin?

VIRTAAVA LIIKE

Virtaava liike yhdistää Pilateksen periaatteet joogan asanoihin ja Movementin liikekieleen saatellen sinut vahvasti virtaillen loppurentoutuksen rauhan satamaan.

 

Treenin jälkeen saattaa askel olla jäntevämpi, kroppa onnesta kehräävämpi ja mieli tyyneksi asettunut. Ei hullumpi tapa käyttää tunti elämästään?

MOBILITY IS CAPABILITY

Riittävä liikkuvuus on tärkeä osa hyvinvoivan kehon kivijalkaa.

Ajattele, jos kroppa ei kinnaisikaan vastaan missään arjen touhussa?

 

Yläkaappi ei olisikaan enää kilometrin korkuinen ja sukatkin sujahtaisivat jalkaan ilman ähellystä? Ja vieläpä yhdellä jalalla seisten?

LIIKKUVUUS

Tällä dynaamisella tunnilla avataan kehoa ja samalla lisätään kehonhalllintaa ja voimaa liikkuvuuden rajoissa.

 

Pääset tutustumaan myös liikkuvuusharjoittelun erikoistekniikoihin, joista saatat löytää vaikka omaan päivittäiseen liikkuvuustreeniisi uusia tuulia.